برنامه ریزی ضمیر نا خوداگاه توسط فایلهای سابلیمینال صوتی وتصویری برای رسیدن به تمام خواسته ها و اهداف .,ثروتمند شدن ,کاهش لاغری,ترک سیگار و مواد مخدر,,رها و فراموش کردن خاطرات تلخ گذشته,وتقویت ذهن وحافظه
برنامه ریزی ضمیر نا خوداگاه توسط فایلهای سابلیمینال صوتی وتصویری برای رسیدن به تمام خواسته ها و اهداف .,ثروتمند شدن ,کاهش لاغری,ترک سیگار و مواد مخدر,,رها و فراموش کردن خاطرات تلخ گذشته,وتقویت ذهن وحافظه
#ویژگیهای-منحصر-بفرد-گل-کلم-برای لاغری
از خاصیت های مفید گل کلم کاهش رشد سلولهای سرطانی، هضم بهتر غذا پیشگیری از ارتروز، سرطان، دردهای مزمن و بیماریهای خاص روده می باشد،همچنین گل کلم ماده غذایی فوقالعادهای برای کاهش وزن محسوب میشود
گل کلم حاوی آنتی اکسیدان و مواد مغذی گیاهی است که می تواند در برابر سرطان از بدن محافظت می کند.، فیبر موجود در گل کلم باعث سیری و از دست دادن وزن و ایجاد دستگاه گوارش سالمی شود، کولین که برای حافظه و یادگیری ضروری است در گل کلم بسیار موجود است.
بررسی ها نشان می دهند، مواد معدنی و محتوای مغذی گیاهی در این گیاه باعث می شود تمام ویتامین های بدن تامین شود.تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، پانتوتنیک اسید، کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم و منگنز ازویتامین ها و مواد معدنی موجود در گل کلم می باشد.
با توجه به پایگاه داده USDA غذایی ملی، یک فنجان خرد شده گل کلم خام (۱/۲ اینچ قطعات، در حدود ۱۰۷ گرم) حاوی ۲۷ کالری، ۲ گرم پروتئین، ۰.۳ گرم چربی و ۵ گرم کربوهیدرات (از جمله ۲.۱ گرم فیبر و ۲ گرم قند) می باشد.
نتایج مطالعات نشان می دهند مصرف گل کلم به دلیل فیبر و آب به جلوگیری از یبوست کمک می کند و باعث حفظ دستگاه گوارش سالم و کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ می شود.
ویژگی های منحصربه فرد گل کلم
بعضی اشخاص گل کلم را ماده غیر مغذی دانسته و از این لحاظ آن را سرزنش نموده و ملامت می کنند. البته علت اصلی این ادعا را می توان چنین توجیه نمود که چون اغلب اوقات گل کلم را در آب پخته و آب آن را که حاوی مواد و املاح و عوامل اصلی غذائی است به دور می ریزند تا حدی ادعای خود را بدین طریق جامع حقیقت می پوشانند. برای آنکه این ماده غذایی ارزشمند خواص تغذیه ای و نیروبخش خود را حفظ کند لازم است آن را با سایر سبزیجات به صورت خام میل کنند. اگر بخواهند آن را بپزند بایستی در مقدار بسیار کمی آب جوشانده و آب آن را نیز در سوپ ریخته به مصرف برسانند. یکی از غذاهائی که می توان با آب گل کلم تهیه نمود سوپ پیاز می باشد که بسیار مطبوع و لذید است.
گل کلم خام موقعی مطبوعتر خواهد شد که با کاهو و سایر سبزیجات کمی سس سالاد به آن اضافه کنند. این سالاد اثر بسیار نیکوئی بر روی مثانه گذارده و ترشح ادرار را زیادت می بخشد. به علاوه برای مبتلایان به بیماریهای روماتیسم و نقرس و نظایر آن بسیار مفید بوده و مصرف آن توصیه شده است.
پیشگیری از سرطان
مصرف گل کلم، احتمال ابتلا به انواع سرطانها به خصوص سرطانهای پروستات، سینه، روده، تخمدان و مثانه را کاهش میدهد. محققان کانادایی در بررسیهای خود دریافتند مصرف نصف پیمانه گل کلم در روز، احتمال ابتلا به سرطان پروستات را تا 52 درصد کاهش میدهد.
